118100 - Svar på allt?


Har gratis frågor till 118100 och här är lite av frågorna hittills:

Vem var det som kastade?
Vi på 118100 tror att det var Greger som kastade, vad han sen kastade, om det var avundsjuka blickar på din fina skjorta eller om det var hårda ord som han slängde omkring sig det kan vi tyvärr inte svara på. Trevlig kväll!

Hur många personer behövs det för att välta Silja Galaxy från en 5 meters trampolin?
Det beror på hur ni menar att välta den från en 5 meters trampolin. Står båten och människorna på trampolinen, eller är det bara båten? Galaxy väger hela 48915 ton och vi tror att det krävs minst 10.000 personer för att välta Silja Line.

Hur många öl får jag dricka ikväll?
118100 tycker att du får dricka 7 öl ikväll men glöm inte varannan vatten och blanda inte. Ha en trevlig kväll och var försiktig med alkoholen.

Hur många mål har Erik gjort i matchen mot åkers?
118100 tror att Erik än sålänge har gjort 2 mål och kanske en framspelning. Ha en bra dag önskar 118100!

Vem är Jocie?
Vi tror att Jocie är en givmild och envis tjej som ofta blir uppskattad i sin omgivning. Vidare gissar vi att hon gillar vägskyltar, hallonsaft och kommunistiska skrifter.

Vem är iamjocie?
118100 tror att iamjocie är en 20-årig tjej från Södertälje som gillar att träna till bra musik. Ha en bra dag!

Vem är bäst av dom som jobbar på Centralbaren i Södertälje?
118100 tycker då att Jimmy Skog Falkcrona och Johan Mattson är de som är bäst på Centralbaren i Södertälje. De har alltid ett glatt humör och serverar de bästa drinkarna!

Hur länge har Josefine Nymark och Paulina Karlsson känt varandra?
Vi tror att Paulina Karlsson och Josefine Nymark har känt varandra i tio år.

Vilken är den snyggaste bilden på Josefine Jocie Nymark på Facebook?
Den snyggaste bilden på Josefine Jocie Nymark på Facebook får vi nog säga är hennes profilbild. De där piercingarna är riktigt läckra!

Vad kom först, hönan eller ägget?
Hönan som den ser ut idag har utvecklats i många steg, och själva DNA-förändringen sker i ägget. Därför kan man säga att ägget kom först. Om du däremot menar att ägget måste vara lagt av en höna för att räknas så kom såklart hönan först.

I praktiken hur lång tid från det att man sveper en öl kan man köra bil utan att komma upp i promillehalten 0,2?
Hur länge det tar innan man kommer upp till alkoholhalten 0,2 promille i blodet efter att man svept en starköl beror på så många faktorer att det är väldigt svårt att säga, bland annat hur länge sen det var man åt. Uppskattningsvis så tar det dock omkring 20-30 minuter. Efter första klunken öl så tycker vi helt klart att man ska låta bilen vila.

Är man alkoholist om man dricker varje Fredag och Lördag?
Att dricka två gånger i veckan är helt klart ett riskbeteende, något som kan utveckla alkoholism. När man diagnostiserar någon med aloholism utgår man bland annat från om alkoholen leder till ökad tolerans, abstinens minnesluckor, merbegär, kontrollförlust, sugenhet på alkohol och att man förnekar sitt drickande.

Hur vet man om man står framför eller bakom ett träd?
118100 tycker att det bästa sättet att veta om man står bakom ett träd är att titta rakt fram. Om du ser en trädstam rakt framför dig så står du bakom ett träd.

Om jag skulle tappa huvudet vilket djurhuvud skulle jag ersätta det med och varför?
118100 tycker att du skulle byta ut det mot ett tjurhuvud, då blir du allt en riktig tjurskalle!

Varför är mitt bajs lila?
Du kan ha ätit något som gör din avföring färgas lila, eller så kan du ha någon infektion i magen. Normalt sätt så ska avföringen vara brun, man kan dock i en del fall få grön avföring om man exempelvis har ätit färgämnen, har brist på järn eller helt enkelt ändrat dieten.

Hur många koppar socker krävs det för att åka till månen?
Socker är inte nödvändigt för att ta sig till månen. Däremot måste man ha bra utstyrsel och en säker raket att åka i! Trevlig resa!

Varför är sniglar slemmiga?
Sniglar är gjorda av vävnad och organ precis som det mesta som lever. De är slemmiga för att de ska kunna glida framåt. Slemmet kommer vid munnen under djuret, vilket minskar friktionen.

Är iamjocie.blogg.ses blogg en bra blogg?
Bloggar, liksom allt annat i livet uppfattas olika av olika människor. Så den bloggen tycker nog någon är väldigt bra medan någon annan tycker inte att den är lika givande. Men vi gillar den.

Vilken låt är den mest spelade någonsin?
118100 tror att den mest spelade låten på radio är låten "You've Lost That Lovin' Feelin'" med The Righteous Brothers från 1965 som beräknas att ha spelats över 8 miljoner gånger. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Vad har fästingar för nytta?
Fåglar, spindlar och insekter kan äta fästingar och även svamp och bakterier kan sätta sig på fästingarna. Så fästingar fyller en funktion  i näringskedjan. Tyvärr kan de även överföra sjukdomar såsom borrelios, TBE tyfys till människor och djur.

Why is the rum gone?
Alkoholen är alltid borta för att du eller någon annan druckigt upp den! Eller så har någon gjort ett hål i flaskan så att alkoholen läckt ut. Trevlig kväll!

Vad har du på dig?
118100 bär ett par ljusblåa jeans och orange tröja. Våra kläder har detaljer i vitt och svart.

Hur lång penis har en blåval?
En blåvals penis mäter ca 5,5 m. Den största blåvalen var 34 meter lång och vägde 190 ton.

Vad hände igår egentligen?
Vi tror att det kan ha blivit en väldigt blöt kväll igår och därför skedde en del saker du inte är medveten om idag. Vi tror dock du kan vara lugn och behöver inte känna alltför mycket ångest. Vill du ha en detaljerad beskrivning av vad som hände igår rekommenderar vi dig att du vänder dig till en vän som var av mer nykter karaktär som säkert kan återberätta allt i minsta detalj. Lycka till!

Vilken är den vanligaste frågan ni får?
Vilken som är den vanligaste frågan 118100 får lämnar vi inte ut av sekretesskäl. Dock är det många som ställer just den frågan ;)

Kommer flera när jag har fått svar på alla.
Har ni någon fråga ni vill ställa? :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Haha det är grymt. Kom på en annan sak. Fråga dom vad en "rosa strumpa" är... skitkul!

2010-02-28 @ 23:56:24
URL: http://musiksara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0